Lokala optiker

Om optiker Bågar & Glas i Stockholm - Synundersökning, Glasögon-bågar & Linser.

Välkommen till Optiker Bågar & Glas i Stockholm - Synundersökning, Glasögon-bågar & Linser.. Eftersom de själva inte har skrivit en företagspresentation ännu, så kan denna information fyllas ut med fler detaljer inom kort. Kontakta gärna Optiker Bågar & Glas i Stockholm - Synundersökning, Glasögon-bågar & Linser. på telefonnummer 08-6118309 eller besök gärna dem på Norrlandsgatan 7 om ni är i behov av synundersökning, glasögon, glasögonbågar eller billiga linser i Stockholm. Det är viktigt att ta hjälp av experter för att behandla synfel.

Bågar & Glas

Description

Bågar & Glas AB
Vi är butikerna med den trevliga personalen och marknadens bästa glasögonutbud. Vi lägger stor vikt vid att ha kunnig, hjälpsam personal. Många tycker att det är svårt att välja glasögon, och hos oss får du proffshjälp.

Vi väljer glas och kontaktlinser från de bästa leverantörerna i Sverige. Sortimentet av bågar hämtar vi oftast utomlands. Där finns ett större utbud, och de hetaste märkena finns ofta hos oss. Vi säljer bl. a. Theo och Paul Smith. Kvalitetsglas från Hoya! Titta in, så hjälper vi dig!
Besöksadress
Norrlandsgatan 7
STOCKHOLM

Utdelningsadress
Box 7685
103 95 STOCKHOLM

Phone

08-6118309

Postal code

10395

City

Stockholm

Website

www.bagarglas.se

Email

birgerjarl@bagarglas.se