Lokala optiker

Om optiker Koskelas Ögonklinik i Sofiehem - Synundersökning, Glasögon-bågar & Linser.

Välkommen till Optiker Koskelas Ögonklinik i Sofiehem - Synundersökning, Glasögon-bågar & Linser.. Eftersom de själva inte har skrivit en företagspresentation ännu, så kan denna information fyllas ut med fler detaljer inom kort. Kontakta gärna Optiker Koskelas Ögonklinik i Sofiehem - Synundersökning, Glasögon-bågar & Linser. på telefonnummer 090-142400 eller besök gärna dem på Skolgatan 73 A om ni är i behov av synundersökning, glasögon, glasögonbågar eller billiga linser i Sofiehem. Det är viktigt att ta hjälp av experter för att behandla synfel.

Koskelas Ögonklinik

Description

Allt för dina ögon
Vi behandlar dina synfel; närsynthet, översynthet och astigmatism. Vi kan skräddarsy din behandling enligt dina behov med Sveriges mest kompletta Schwind-excimerlaserenhet. Vi är första kliniken i Sverige med vågfrontsoptimerad behandling. Vi har tio års erfarenhet av excimerlaserbehandlingar och erbjuder gratis förundersökning till alla som bokar tid hos oss.

Vi erbjuder Sveriges bästa priser och gratis övernattning. Välkomna! /Timo Koskela, ögonläkare och Anna-Clara Koskela, optiker.
Adress
Skolgatan 73 A
903 30 UMEÅ

Phone

090-142400

Postal code

90330

City

Umeå

Website

www.koskela.com

Email

info@koskela.com