Lokala optiker

Om optiker Capio Medocular i Hjorthagen - Synundersökning, Glasögon-bågar & Linser.

Välkommen till Optiker Capio Medocular i Hjorthagen - Synundersökning, Glasögon-bågar & Linser.. Eftersom de själva inte har skrivit en företagspresentation ännu, så kan denna information fyllas ut med fler detaljer inom kort. Kontakta gärna Optiker Capio Medocular i Hjorthagen - Synundersökning, Glasögon-bågar & Linser. på telefonnummer 08-53488800 eller besök gärna dem på Östermalmsgatan 45 om ni är i behov av synundersökning, glasögon, glasögonbågar eller billiga linser i Hjorthagen. Det är viktigt att ta hjälp av experter för att behandla synfel.

Capio Medocular

Description

Välkommen till oss på Capio Medocular!
Vi kan lova dig trygga och säkra behandlingsmetoder för i stort sett alla typer av synfel. Du kan vara helt säker på att vi väljer den behandlingsmetod som är bäst för just dina ögon - oavsett om det gäller laser- eller linskirurgisk behandling.

Vi har funnits i drygt 20 år och har därför en mycket stor expertis och erfarenhet av ögonkirurgi och ögonsjukdomar. Vi är specialiserade på synfelskiurgi, gråstarrkirurgi och allmän ögonmedicin. Läs mer på vår hemsida.
Adress
Östermalmsgatan 45
114 26 STOCKHOLM

Phone

08-53488800

Postal code

11426

City

Stockholm

Website

www.medocular.se