Lokala optiker

Om optiker Kontaktlinspraktiken i Fyllinge - Synundersökning, Glasögon-bågar & Linser.

Välkommen till Optiker Kontaktlinspraktiken i Fyllinge - Synundersökning, Glasögon-bågar & Linser.. Eftersom de själva inte har skrivit en företagspresentation ännu, så kan denna information fyllas ut med fler detaljer inom kort. Kontakta gärna Optiker Kontaktlinspraktiken i Fyllinge - Synundersökning, Glasögon-bågar & Linser. på telefonnummer 035-158959 eller besök gärna dem på Köpmansgatan 25 D om ni är i behov av synundersökning, glasögon, glasögonbågar eller billiga linser i Fyllinge. Det är viktigt att ta hjälp av experter för att behandla synfel.

Kontaktlinspraktiken

Description

Kontaktlinspraktiken
Kontaktlinspraktiken i Halmstad är en butik som arbetar i huvudsak med kontaktlinser. Vi utför även synundersökningar för glasögon och syntester för körkort. Vi har lång erfarenhet av olika typer av kontaktlinser såväl mjuka som hårda.

Om du är nyfiken på kontaktlinser, bokar du en tid för en information där vi tillsammans med dig väljer den bästa lösningen för din syn. Har du linser sen tidigare är du givetvis välkommen att göra din årliga synundersökning hos oss.

Öppettider
Måndag-fredag: 09.00-18.00
Lördag: 10.00-13.00
Adress
Köpmansgatan 25 D
302 42 HALMSTAD

Phone

035-158959

Postal code

30242

City

Halmstad

Website

www.kontaktlinspraktiken.se

Email

klpraktiken@telia.com