Lokala optiker

Om optiker Boo Simpex Optik i Boo - Synundersökning, Glasögon-bågar & Linser.

Välkommen till Optiker Boo Simpex Optik i Boo - Synundersökning, Glasögon-bågar & Linser.. Eftersom de själva inte har skrivit en företagspresentation ännu, så kan denna information fyllas ut med fler detaljer inom kort. Kontakta gärna Optiker Boo Simpex Optik i Boo - Synundersökning, Glasögon-bågar & Linser. på telefonnummer 08-7162848 eller besök gärna dem på Ektorpsvägen 6 om ni är i behov av synundersökning, glasögon, glasögonbågar eller billiga linser i Boo. Det är viktigt att ta hjälp av experter för att behandla synfel.

Boo Simpex Optik

Description

Klarsynt
Vi är Sveriges största sammanslutning av privatägda optikerbutiker och finns i hela landet, från Haparanda i norr till Ystad i söder.

För dig som kund innebär det att du i våra butiker hittar ett av marknadens bredaste sortiment av bågar, glas och linser - allt från budget till lyx. Vi har bågar och glas i alla prisklasser. Vi har från de enklaste progressiva glasen till de absolut mest avancerade som ger dig en synkomfort utöver det vanliga samt alla sorters kontaktlinser.
Besöksadress
Ektorpsvägen 6
NACKA

Utdelningsadress
Box 664
131 22 NACKA

Phone

08-7162848

Postal code

13122

City

Nacka

Website

www.klarsynt.se

Email

boo.optik@klarsynt.se